Σημαντικά Νέα

Κινηματογραφική καταδίωξη 2 οχημάτων στην επαρχιακή Αψάλου-Γιαννιτσών

Παρολίγον συγκρούση με περιπολικά στο Μελίσσι!

Στην προτροπή για στάση και έλεγχο σε 2 οχήματα από την ΟΠΚΕ στην Άψαλο Πέλλας, χθες Τετάρτη στις 22.30μ.μ., οι οδηγοί των δύο οχημάτων αρνήθηκαν να σταματήσουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη από τα περιπολικά της ΟΠΚΕ.
Το ένα όχημα κλειστού τύπου φορτηγό αυτοκίνητο δεν κατάφερε να διαφύγει σε μεγάλη απόσταση και ο οδηγός του το οδήγησε σε χωματόδρομο προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη. Μόλις αντιλήφθηκε ότι τον πλησίασε αρκετά το περιπολικό σταμάτησε και διέφυγε στους αγρούς , αφήνοντας τους 30 περίπου λαθρομετανάστες που μετέφερε στα χέρια της Αστυνομίας.

Το δεύτερο όχημα τύπου τζιπ μεγάλου κυβισμού απομακρύνθηκε με υπερβολική ταχύτητα, με κατεύθυνση την πόλη των Γιαννιτσών.

Κατά τη διαδρομή των ακολουθούσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο όμως δεν κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Κατά την καταδίωξη οι επιβάτες του καταδιωκόμενου αυτοκινήτου πετούσαν από την οροφή σάκους με ενδύματα προκειμένου να εκτροχιάσουν το περιπολικό που τους καταδίωκε.

Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν κινητοποιήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη του Νομού και στήθηκε μπλόκο από περιπολικά στο Μελίσσι.
Ο οδηγός του τζιπ κατάφερε να διαφύγει με κινηματογραφικό τρόπο προσπερνώντας το μπλόκο πάνω από τις αφύλακτες νησίδες.

Ένα από τα περιπολικά που τον καταδίωκαν υπέστη σοβαρή ζημιά και στη συνέχεια κινητοποιήθηκε για τον εντοπισμό του η Αστυνομική δύναμη στην πόλη των Γιαννιτσών. Παρότι συνεχίστηκε η καταδίωξη, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί στην πόλη, διότι προφανώς διέφυγε από μία από τις πολλές εξόδους της πόλης.

Πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί μέχρι στιγμής, αναφέρουν και για λαθρομετανάστες επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο.

Ανάστατη η Αστυνομία του Νομού μιας και τα τελευταία γεγονότα δίνουν άλλες διαστάσεις στο λεγόμενο προσφυγικό και χρειάζεται οπωσδήποτε σχετική προετοιμασία για καταστάσεις που ενδεχομένως δεν έχουμε αντικρίσει.
ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.