Σημαντικά Νέα

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Με πρωτοβουλία του τμήματος Άρσης Βαρών του Φ.Ο. Αριδαίας και την προσωπική δουλειά του προπονητή του συλλόγου Δερμεντζή Γιώργο, της βοηθού του Αθανασιάδου Άννας αλλά και την προσπάθεια των αθλητών η αίθουσα εχει μετατραπεί σε πραγματικό στολίδι. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες προπονητικές αίθουσες της χώρας. 

Η αίθουσα εχει εξοπλιστεί πλέον με σύγχρονης τεχνολογίας όργανα ενδυνάμωσης, ενώ έχει προστεθεί και ένα νέο τμήμα Λειτουργικής Προπόνησης (Functional Training). Το τμήμα αυτό λειτουργεί υπό την εποπτεία του Νίκου Παρασκευΐδη και της πολλάκις πρωταθλήτρια Ελλάδος και κυπελλούχου Αθανασιάδου Αννας. 

Πρότυπο εχει το λειτουργικό προπονητικό μοντέλο με σύνθετες ασκήσεις και στόχο την καλυτερη ανταπόκριση του σώματος στις καθημερινές λειτουργίες και καταπονήσεις της καθημερινότητας (μυϊκή αντοχή, ενδυνάμωση, δύναμη, ισορροπία, αποκατάσταση, σταθερότητα). Το τμήμα απευθύνεται σε αρχάριο, μέσο αλλά και προχωρημένο κοινό και συμπεριλαμβάνει όλα τα ηλικιακά γκρουπ. Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στις καύσεις και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού. 

Την συνολική εποπτεία του τμήματος έχει ο χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης Δερμεντζής Γιώργος.

 Οφείλει να τονιστεί ότι η αίθουσα είναι και στην διάθεσή της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών για την προετοιμασία των εθνικών ομάδων. 

Με εκτίμηση, Δερμεντζής Γιώργος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.