Σημαντικά Νέα

Στα σαλόνια της Ευρώπης η Κ20 του ΠΑΟΚ

Στα σαλόνια της Ευρώπης μπήκε η Κ20 του ΠΑΟΚ που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην UEFA Youth League. Χθες Τετάρτη (28.09) στη πόλη Felcsut της Ουγγαρίας αντιμετώπισε στις 18.00 (τοπική ώρα) στην "Pancho Arena"την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Ακαδημία Φέρεντς Πούσκας από την οποία και απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 1 – 1 .
Ο Πάμπλο Γκαρσία στην βασική 11καδα της Κ20 του ΠΑΟΚ που κατέβασε , ξεκίνησαν δυο δικά μας παιδιά προερχόμενα από τα σπλάχνα της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών. Πρόκειται για τον Κώστα Δημητρίου από Γιαννιτσά και τον Ραφαήλ Γιαλαμούδη από το Αρχοντικό Γιαννιτσών .
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Πόλης μας που ποδοσφαιριστές της παίρνουν μέρος σε αγώνα UEFA #Youth League , εκτός φυσικά από τον Πέλκα Δημήτρη (επίσης δικό μας παιδί) που προηγήθηκε και παίζει στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ έχοντας και συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας .
Υπερήφανες και δικαιολογημένα είναι οι οικογένειες των παιδιών αλλά και οι πολλοί φίλοι τους στην πόλη γιατί τα παιδιά κρατούν επαφή με την γενέτειρα τους. Φυσικά υπερήφανη είναι και οι Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών για τα παιδιά της.
Η ρεβάνς θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, στο Καυτανζόγλειο, στις 19/10 στις 18.00.
Σάββας Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.