Σημαντικά Νέα

ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ(βίντεο,φωτό)

ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΖΩΝΟΣ σημασίας εκτυλίχθηκε στο χθεσινό (27.9.2016) Δ.Σ.Αλμωπίας με το επίκαιρο θέμα της δημιουργίας του νέου σχολείου ΕΕΕΚ και των τμημάτων ένταξης.
Από την προχειρότητα που χαρακτηρίζει την ελληνική πολιτεία μέχρι την σοβαρή αντιμετώπιση υπάρχει ένας ολόκληρος "ωκεανός" ανάμεσα τους και δυστυχώς μέσα σε αυτό τον κυκεώνα ταλαιπωρούνται όλοι οι Έλληνες.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που προέκυψε στο χθεσινό Δ.Σ. στην Αριδαία, όπου μεταξύ τυριού και αχλαδιού, εμφανώς αποτυχημένα, έγινε μία προσπάθεια να χρυσώσει το χάπι η συμπολίτευση για μετακινήσεις σχολείων όπου παρά την προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα υπήρξε απόφαση από το συνδυασμό του δημάρχου για μετακίνηση σχολείων σε διαφορετικές κτιριακές εγκαταστάσεις από αυτές που φιλοξενούνται ένα μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς!
Τις εντυπώσεις της ημέρας έκλεψε η νηπιαγωγός και Προϊσταμένη σε υπό μετακίνηση νηπιαγωγείο στην Αριδαία, Ζωή Κότσου την οποία συνόδευαν γονείς μαθητών.
Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος και οι υπεκφυγές δημ. συμβούλων εκπαιδευτικών, προκειμένου να πειστούν άπαντες ότι η μετακίνηση μετά το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς είναι κάτι το σύνηθες και φυσιολογικό. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι αμφισβητήθηκαν από τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του δημάρχου, η ορθότητα των έγγραφων γνωμοδοτήσεων της Σχολικής Συμβούλου των νηπιαγωγείων του Νομού Πέλλας και Συμβούλου της Αντιπεριφέρειας, Μαρίας Ζωγράφου, αλλά και του Δ/ντή της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πέλλας, Νικόλαου Τσαλικίδη!




Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην αίθουσα του συμβουλίου ο αρμόδιος για τις σχολικές μονάδες Χρ.Γεωργίου δέχτηκε έντονη φραστική επίθεση από το γονέα μαθητή του νηπιαγωγείου, Πέτρο Νούση και το θερμόμετρο ανέβηκε στο κόκκινο!

Η τωρινή Δημοτική αρχή μας έχει συνηθίσει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της, να οσφραίνεται τις λύσεις με μοναδικό τρόπο και να εκφράζει με ομοψυχία το αλάθητο του Πάπα!

Ο δε δήμαρχος κατά την προσφιλή του τακτική προς έκπληξη των παρευρισκομένων, έριξε το βάρος στον προηγούμενο δήμαρχο, Δημ. Πασόη!!!

Δείτε παρακάτω στα βίντεο τις θέσεις που εξέφρασαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και τις αποστομωτικές απαντήσεις που εξέφρασε ο κυρία Ζωή Κότσου.











ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.