Σημαντικά Νέα

Θ.ΤΖΑΚΡΗ: Ξεκινά η παροχή υπηρεσιών διαδικτύου μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης σε περίπου 40 οικισμούς της Πέλλας


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε  η κατασκευή του δικτύου ευρυζωνικότητας για 40 περιπου περιοχές της Περιφερειακής  Ενότητα Πέλλας μέσω του έργου « Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές Λευκές Περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας και Υπηρεσίες Εκμετάλευσης-Αξιοποίησης των Υποδομών». Το έργο αυτό υλοποιείται μέσω της συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και της Κ.Τ.Π. Α.Ε.

Η επέκταση του δικτύου στην Πέλλα θα επιτρέψει την παροχή συνδέσεων υψηλής ταχύτητας με το διαδίκτυο (30 έως 50 Mbs) στις περιοχές αυτές, οι οποίες θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και των επιχειρήσεων και θα αυξήσουν την επιχειρηματική ελκυστικότητα της Πέλλας στην οποία αναμένεται.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους οικισμούς  Καρυδιάς, Κερασιάς, Νησίου, Σωτήρα, Λύκων, Μαργαρίτας, Σαμαρίου, Νέων Ξανθογείων, Κάτω Γραμματικού, Ζέρβης, Γαρεφίου, Δωροθέας, Λυκοστόμου, Πιπεριάς, Σαρακηνών, Κάτω Κορυφής, Τσάκων, Αρχαγγέλου, Θεοδωρακείου, Ριζοχωρίου, Νερόμυλων, Προδρόμου, Νότιας, Λαγκαδιάς, Φιλώτειας, Χρυσής, Αχλαδοχωρίου, Λάκκας, Παλαιού Μυλοτόπου, Αγίου Γεωργίου, Λιπαρού, Τριφυλλίου, Δαφνής, Λιποχωρίου, Σεβαστιανών, Ανύδρου και Κρανέας.

Την ερχόμενη εβδομάδα από 15-12-2016 θα ξεκινήσει η διάθεση των υπηρεσιών του έργου σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, οι οποίοι με την σειρά τους θα τις διαθέτουν στους καταναλωτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.