Σημαντικά Νέα

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

"ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝΕ...   ...βαρκούλες αρμενίζουν..."   θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει για την απίστευτα τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει πλέον η πολιτικοοικονομική κατάσταση στην Αλμωπία.
Από τη μια οι πραγματική πραγματικότητα που βιώνουν οι δημότες του δήμου Αλμωπίας με τα προβλήματα να συσσωρεύονται το ένα μετά το άλλο και από την άλλη η εικονική πραγματικότητα στην οποία ζει ο δήμαρχος με τους λιγοστούς είναι η αλήθεια συμβούλους  που ακόμη τον στηρίζουν και που δεν αντιλαμβάνονται, ή τουλάχιστον έτσι προσπαθούν να εμφανιστούν προς τα έξω!

Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας με σειρά αποκλειστικών αναρτήσεων το τελευταίο διάστημα, στοιχειοθετεί την άκρως απερίγραπτη κατάσταση  στην οποία έχει περιέλθει η πολιτική κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου, με πρώτο υπεύθυνο την κεφαλή του "Δημαρχιακού Μεγάρου Αλμωπίας". 

Μέσα σε όλα πλέον που συμβαίνουν και επιβεβαιώνονται μέρα με την μέρα, άλλα δύο απανωτά ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΚ ήρθαν να επιβεβαιώσουν για πολλοστή φορά τον ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας.

Έτσι στην τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήρθε η επιβεβαίωση όσων αποκαλύψαμε και ο δημ.σύμβουλος εκλεγμένος με το συνδυασμό του δημάρχου Δημ.Μπίνου, Γιάννης Ρώσσης πιστός στην απόφαση του δήλωσε "παρόν" και αποχώρησε από τη συνεδρίαση! 

Απέδειξε περίτρανα ότι "φορά παντελόνια" και τα τιμά.

Το δεύτερο ΣΟΚ ήρθε με την πρόσφατη παραίτηση από την επιτροπή οικονομικών, του επίσης εκλεγμένου με το συνδυασμό του δημάρχου, τον Κ.Ζαχαριάδη.

Το σίγουρο είναι ότι η όλη κατάσταση θυμίζει έντονα φαύλο κύκλο που δεν υπάρχει περίπτωση να επιλυθεί!

Σε αναμονή των εξελίξεων ένα είναι σίγουρο ότι τίποτε δεν είναι όπως πριν και ας διαφαίνεται ο δήμαρχος ότι όλα βαίνουν καλώς! 

Του υποσχεθήκαμε ότι μιας και μας τιμά με αναφορές του στα "προδημοτικά" συμβούλια, θα τον ενημερώνουμε ως οφείλουμε από τις σελίδες του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας, για ότι νέο πρόκειται να συμβεί στα του πολιτικού του οίκου. 

ΥΠΟΜΟΝΗ....   μερικά δεν μπορούν ακόμη να γραφούν...   

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

5 σχόλια:

  1. Είναι αλήθεια οτι καινούργιος αντιδήμαρχος αναφέρει με κάθε ευκαιρία οτι ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου παρα τη θέλησή του γιατί η πίεση που να του ασκήθηκε ήταν σχεδόν απειλή.... Επιβεβαιωμένη πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην φωτογραφία ξεχασες να βάλεις και αρκετές τρύπες γιατί μπαζει νερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΚΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ξανάρθει ο ζερζης εκεί να δείτε φιάσκο. Δεν υπάρχει πιο άκυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.