Σημαντικά Νέα

ΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ!!! Ο ΓΙΑΝ.ΣΗΦΑΚΗΣ ΖΗΤΑ Ο ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ του Νομού Πέλλας, Γιάννης Σηφάκης ζητά να αποσυρθεί ο αξονικός τομογράφος από το Γ.Ν.Γιαννιτσών και να τοποθετηθεί στο Νοσοκ.της Έδεσσας!

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών ανακοινώθηκε από το Γραφείο της Βουλευτού Θεοδώρας Τζάκρη ότι ο αξονικός αυτός τομογράφος είναι εγκεκριμένος για το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών.
Σε μία άνευ προηγουμένου υπόθεση παρατηρούμε ότι ο Γιάννης Σηφάκης καταφέρνει για άλλη μία φορά να δημιουργεί θέμα εκεί που δεν υφίσταται..

Είναι το λιγότερο τραγικό αυτό που συμβαίνει, αν και ασυνήθιστο. 
Να θυμίσουμε ότι οι "λάθος" πολιτικές τακτικές και σπασμωδικές ενέργειες δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.
Είναι πολύ πιο εποικοδομητικό να γίνεται προσπάθεια για την ενεργοποίηση διαδικασίας ώστε να υπάρξει εκ των προτέρων κάποια αποτελεσματικότητα για να προμηθευτεί αξονικό τομογράφο και το Νοσοκομ. της Έδεσας και όχι να επιχειρείται η ισοπέδωση των ενεργειών άλλου βουλευτή, στην προκειμένη περίπτωση κατά της Θεοδ.Τζάκρη.  
Έχουμε ζήσει και παλαιότερα αντίστοιχες καταστάσεις μεταξύ άλλων βουλευτών, όπου γίνεται προσπάθεια να καρπωθεί τις ενέργειες και τις επαφές έτερου συναδέλφου.

Κατά την άποψη μας καλό θα ήταν να εστιάσει ο κ. Σηφάκης στο πως θα φροντίσει και αυτός για τον εξοπλισμό των Νοσοκομείων μας και ας αφήσει την κυρία Τζάκρη να συνεχίσει να αγωνίζεται και αυτή χωρίς να δημιουργούνται άστοχες αντιπαραθέσεις, που μόνο ζημιά στο Νομό  κάνουν.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.