Σημαντικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Συγκροτήθηκε Συντονιστική Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας ενόψει των κινητοποιήσεων των αγροτών

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια

Σάρκα και οστά φαίνεται ότι λαμβάνει η προσπάθεια που επιχειρείται σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, αφού στη σημερινή τους συνάντηση οι περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες από διάφορες περιοχές συγκρότησαν και επίσημα πλέον 18 μελή συντονιστική επιτροπή, η οποία και έχει την ευθύνη ενόψει κινητοποιήσεων.
Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αρχής γενομένης από σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας θα ενημερώσει τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα στο πεδίο δράσης της για τη μορφή και τον τρόπο διαμαρτυρίας που εξετάζεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στόχος της Συντονιστικής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας είναι να κάνει «άνοιγμα» και στις δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί για την εκπροσώπηση του κλάδου, με σκοπό να βρουν κοινά σημεία επαφής και να ενώσουν ακόμη περισσότερο τις δράσεις τους. Στη σημερινή συνάντηση στον Τρίλοφο, συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών από, μεταξύ άλλων: Μάλγαρα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία, Πέλλα, Χαλκιδική, Χαλκηδόνα και Κιλκίς. Στα αιτήματά της, η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, προτάσσει τα ασφαλιστικό, φορολογικό και κόστος παραγωγής.
Αύριο στις 11 το πρωί, συνεδριάζει το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια, προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι.
Στις Σέρρες, αγρότες ξεκινούν από μεθαύριο να κατεβάζουν τα τρακτέρ τους στις κεντρικές πλατείες των χωριών και προς το τέλος του τρέχοντος μηνός, αναμένεται να κάνουν την άφιξή τους στον Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία.
Επίσης, για τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.