Σημαντικά Νέα

Σύσκεψη σήμερα για την «εκκένωση» και την εξουδετέρωση βόμβας στο Κορδελιό

Την Κυριακή αποφάσισαν να γίνει η επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης της βόμβας που βρέθηκε θαμμένη στο Κορδελιό. Πάνω από 50.000 κάτοικοι θα εγκαταλείψουν για λίγες ώρες τα σπίτια τους, για να γίνουν όλα με ασφάλεια. 
 Σήμερα το απόγευμα θα γίνει νέα συνεδρίαση της Διεύθυνσης Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με όλους όσους εμπλέκονται στην επιχείρηση. Από την συνεδρίαση θα ανακοινωθεί ο τελικός σχεδιασμός αλλά και συγκεκριμένα οι οδοί που θα πρέπει οι κάτοικοι να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. 
«Όλα θα πάνε καλά, απλά θέλει την οργάνωση. Για να είμαστε σίγουροι θα υπάρχει απομάκρυνση των κατοίκων σε ακτίνα δυο χιλιομέτρων από το σημείο που βρέθηκε η βόμβας. Μπορεί να είναι 50.000 αλλά και περισσότεροι κάτοικοι, γιατί δεν πρόκειται για αραιοκατοικημένη περιοχή. Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου» δήλωσε στο Seleo η Βούλα Πατουλίδου. 
http://www.seleo.gr/thessalonikh/232858-syskepsi-simera-gia-tin-ekkenosi-kai-tin-eksoudeterosi-vomvas-sto-kordelio#.WJm26tww_NE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.